Patientline

Patientline levert in-room infotainment diensten via TV, Tablet en Touch PC’s aan zorginstellingen en haar klanten. Daarnaast exclusieve partner van Sentean software in Nederland.

Naast ook entertainment diensten als bijvoorbeeld TV, Internet en VOD, kan Patientline de informatievoorziening op zorgafdelingen verbeteren door het tonen van afdelingsgebonden informatie en of bijvoorbeeld instructiefilms op TV, Tablet en Touch PC’s. Dit alles via een gebruiksvriendelijke user interface.

Integration Partner


Contact

Development Partner


Contact

Score Media

Score Media BV ontwikkelt al meer dan negen jaar applicaties voor grote en kleine klanten, zowel nationaal als internationaal. Gedreven door innovatie bedient Score Media BV meer dan 250 klanten met haar innovatieve software, apps of websites. Ook in de healthcare-markt is Score Media een vooraanstaand leverancier van softwareapplicaties voor ziekenhuizen, revalidatiecentra en GGD’s.

Elbuco

Geen partij in Nederland die zoveel ervaring heeft met het leasen van consumentengoederen als Elbuco. Wij bieden al ruim veertig jaar high service leaseconcepten, waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden. Daar staan ze bij Elbuco voor.

Lease Partner


Contact

Integratie


Culicart Hospitality

Goede voeding, patiënten/cliënten die op tijd hun eten en drinken krijgen en diëten op maat: dit is levensbelangrijk in de zorg. Vaak letterlijk. CuliCart Hospitality zorgt voor een optimale voedsellogistiek. Het is een oplossing die alle voedingsconcepten in de zorg ondersteunt, van roomservice, callcenter, meals on wheels, broodbuffetwagens, en (bezoekers-) restaurants tot extramurale maaltijdvoorziening.

Jamf Device Management

Jamf biedt managementoplossingen voor de Apple devices binnen uw instelling. Er zijn via dit MDM diverse mogelijkheden: één op één, als onderdeel van het ziekenhuis of binnen uw Bring Your Own Device-programma.

JAMF Pro is een complete Apple-managementoplossing en zal bij omgevingen met meer dan 50 devices on premise in de infrastructuur geïntegreerd

Partner


Partner


Apple

Apps op iPad, iPhone en Apple Watch helpen zorg­professionals persoonlijker zorg te verlenen. Apple's krachtige hardware stelt zorg­organisaties in staat sneller en efficiënter te werken. En intuïtieve apps bieden snel toegang tot belangrijke gezondheids­gegevens, zodat zorgteams altijd alle benodigde informatie bij de hand hebben om de beste keuzes te maken voor patiënten.

Bespreek de mogelijkheden.


Wij bespreken graag de mogelijkheden van Sentean. Onze oplossingen en kennis helpen de zorg innoveren, en dat doen wij ook graag met u!